Nu kan iedereen meedoen met Wazzurb

By May 6, 2016News
Telefoon met Wazzurb

60% van de Nederlanders geeft dat ze mensen die bij hen in de omgeving wonen beter willen leren kennen, en tegelijkertijd geeft 70% van de Nederlanders aan daar geen tijd voor te hebben. En ondertussen worden we gek van alle onzin die voorbijkomt op de grote sociale media. Zoveel irrelevante content terwijl we niet meer weten wat er in onze eigen omgeving gebeurt. Daarom hebben we Wazzurb bedacht. Een mini-Facebook waarbij het gaat om wat er gebeurt binnen een cirkel om je huis.

Met Wazzurb maken we de plek waar je woont leuker, veiliger en socialer. Daarom is het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Dat kon niet want er was maar één manier om gebruik te maken van Wazzurb en die was door in te loggen met Facebook.

We zijn ontzettend blij om te vertellen dat vanaf vandaag de mogelijkheid live staat waarmee je een account kan maken met je e-mailadres, dus zonder Facebook. Vanaf nu kan dus echt iedereen gebruik maken van Wazzurb! Voor bestaande gebruikers verandert er niets, je kunt Wazzurb blijven gebruiken zoals je al deed.

(Er zijn trouwens meer dan 3500 mensen actief in Wazzurb. Samen hebben zij al ruim 12.000 berichten geplaatst en er zijn al bijna 200 bedrijven met een Wazzurb account).

Hier kan je de gratis Wazzurb app downloaden: App Store en Google Play.