Een marktplaats voor je buurt

By July 6, 2016News
Wazzurb. Een marktplaats voor je buurt

Een marktplaats voor je buurt.

Een marktplaats op loopafstand. Waar jij van alles kwijt kan en waar je van alles kan vinden. Waarbij je de deur kan uitlopen om het direct op te halen (of weg te brengen). We vertellen je graag over de nieuwe versie van Wazzurb met daarin de marktplaats functie. (App Store en Google Play)

Hoe je mensen dichtbij helpt én hoe je geholpen wordt. 
Wazzurb is een sociaal netwerk waarin alles gebeurt binnen een cirkel om je huis. Het is fantastisch om te zien hoe jullie elkaar binnen die cirkel weten te vinden. Er wordt van alles aangeboden en gezocht. Meubels, een oppas, wijn, boeken, kleren, wasmachines, huisdieren, etc… Dus hebben we een uitgebreide marktplaats functie gemaakt waarmee het eenvoudiger wordt om te helpen of geholpen te worden (App Store en Google Play).

Des te meer zielen… 
Misschien ben jij de eerste gebruiker in je miles, of zijn er nog maar een paar mensen actief. Daar kan jij wat aan doen. Help je mee? We hebben hele gave mogelijkheden om mensen uit je omgeving uit te nodigen. Hier staat hoe dat in zijn werk gaat (opent de app). Top dat je mee helpt om de plek waar je woont leuk, sociaal en veilig te houden!

Een eigen gezicht 
Tenslotte; als je Wazzurb opent zie je dat we de app een facelift hebben gegeven met als doel hem er nog veel mooier, rustiger en origineler uit te laten zien. We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bedankt weer voor je tijd en aandacht en heel veel plezier in je miles.

Gerben (gerben@wazzurb.com)
CEO@Wazzurb HQ

De nieuwste versie van Wazzurb download je hier: App Store en Google Play