Hey Wazzurbians,

We hebben een interessante week achter de rug! Afgelopen vrijdag schreef het Arnhemse blog Ik hou van Arnhem een stuk over Wazzurb en dat zorgde voor een flinke aanwas van gebruikers tijdens het weekend. Het ging zelfs zo hard dat onze connectie met Google eruit knalde. Met als gevolg dat we op zondagochtend met een stel developers op Wazzurb HQ  bij elkaar moesten komen om de bits en bytes weer in de juiste volgorde te zetten. Geeft niets, het was het waard toen we al die nieuwe aanmeldingen zagen binnenkomen. We hopen in de komende dagen door de grens van 1000 gebruikers te gaan, van harte welkom allemaal!

Deze week is een nieuwe versie van Wazzurb beschikbaar gekomen in de App store en Google Play. Je kunt nu bij mensen in jouw miles zien wie hun connecties zijn en wie je gemeenschappelijk kent. Dat leek ons een cool idee omdat Wazzurb erop gericht is de plek waar je woont leuker, veiliger en socialer te maken. Laat weten wat je er van vindt (gerben@wazzurb.com)!

Tenslotte hebben we ook de Wazzurb website een make-over gegeven. De oude site hadden we op een vrijdagavond snel in elkaar gezet omdat we ons eerst op de app zelf wilden concentreren. Niet dat hij nou pijn deed aan je ogen maar echt mooi was anders :-). Daarom hebben we er nu iets beters van gemaakt. De website vertelt ons verhaal en je kunt je er registreren, meer nog niet. Van een aantal van jullie kregen we de vraag of er, naast de app, ook een volledige website versie komt van Wazzurb. Daar zijn we nog niet helemaal uit. Laat in ieder geval weten wat jij wilt, dan houden we daar rekening mee.

Ons team (Ronald, Joey, Huub, Martin, Manuel, Robin en Bernice) gaat ondertussen vol gas verder, je hoort snel meer van ons.

Groet,

Gerben

CEO@ Wazzurb HQ

 

Leave a Reply