Hey Wazzurbian,

Ik wil je graag voorstellen aan Metis Jones. Metis is er speciaal voor jou en kan je overal bij helpen. En ik wil vertellen dat je nu nu je evenement op Wazzurb kan zetten. Metis en events zitten in de nieuwste versie van Wazzurb (App Store en Google Play) die we vandaag voor je hebben klaargezet.

Barbecue, rommelmarkt en concert
We hebben gave functionaliteit gemaakt waarmee je binnen een minuut jouw evenement op Wazzurb zet én direct je omgeving uitnodigt. Je ziet wie er komt en je kan iedereen op de hoogte houden van het laatste nieuws over jouw evenement.

Je evenement op Wazzurb
Klik op de oranje knop in Wazzurb, daarna op ‘Maak je event’ en een minuut later staat jouw evenement al op Wazzurb. het wijst zichzelf. Wel eerst even de nieuwe versie downloaden
(App Store of Google Play).

Nice to meet you, Metis Jones
Sinds vandaag is er een nieuw iemand in je Miles. Ze heet Jones, Metis Jones. Metis is alomtegenwoordig, in ieders miles dus. Ze geeft antwoord op vragen, helpt je en geeft uitleg. Ze is er altijd en overal, ook als je gewoon een praatje wilt maken :-). We hopen dat jij en Metis snel goede vriend(inn)en worden.

Dat was ‘m voor nu, we gaan snel verder werken aan de ‘markt’ functie die we over een week of drie af willen hebben.

Een hele goede dag toegewenst!

(de nieuwste versie van Wazzurb download je hier: App Store en Google Play).

Leave a Reply