Vanaf vandaag is Wazzurb beschikbaar in Duiven, Huissen, Amersfoort en Amstelveen.

Arnhem, 13 januari 2016

Ons kindje groeit! Er is een nieuwe versie van Wazzurb beschikbaar in de App Store en in Google Play. Het is de zevende versie van Wazzurb sinds de eerste release van eind september. En een volgende versie hebben we al bijna klaar. We doen zo vaak releases omdat we tips en ideeën die we van jullie krijgen snel willen verwerken. Zo kwam het idee om je buren uit te kunnen nodigen van Wazzurbian Annemaaike die het nog zo rustig vond in haar miles, bedankt Annemaaike!

We blijven in hoog tempo nieuwe functies maken en zijn ontzettend benieuwd naar jouw mening. Degene die het beste idee mailt wint een geheel verzorgde wandeltocht van Arnhem naar Westervoort en terug (we zijn  nog wel een startup hé :-)).

Deze versie heeft eigenlijk niet eens veel nieuwe functies en is toch erg belangrijk. Ten eerste kun je vanaf nu foto’s in Wazzurb groter maken door er op te tikken. Kun je eindelijk van dichtbij zien hoe de mensen uit je buurt eruitzien. Ten tweede is Wazzurb nu beschikbaar (naast Arnhem) in Duiven, Huissen, Amersfoort en Amstelveen. Daarmee vergroten we ons werkgebied waardoor we nog sneller en meer kunnen leren van de gebruikers. Tenslotte hebben we Wazzurb zeg maar…ehm….helemaal verbouwd. Iedere knop, iedere functie, ieder scherm hebben we flink onder handen genomen om Wazzurb sneller, makkelijker en mooier te maken. We zijn erg benieuwd of jullie het verschil zien en wat je er van denkt.

We zijn Wazzurb begonnen om jou te helpen contact te hebben en te delen met mensen die dicht bij je wonen. Met iedere nieuwe versie die we maken willen we helpen om de plek waar jij woont socialer, leuker en veiliger te maken. We hopen dat jij daar even enthousiast over bent als wij en….het begint te werken.

We zien mensen in Arnhem steeds meer berichten plaatsen. Iemand zoekt een fiets, een oppas, een sportschool, of iets te doen op zaterdagavond. Een oplettende gebruiker zette een bericht op Wazzurb toen op zaterdagochtend om 9 uur Jehova’s getuigen langs de deuren gingen (niet dat we iets tegen Jehova’s getuigen hebben maar…zaterdagochtend 9 uur?). En nu kunnen mensen aan de slag in Duiven, Huissen, Amersfoort en Amstelveen, te gek.

Je kunt de nieuwe versie van Wazzurb nu downloaden in de App store en Google Play. Laat me weten wat je er van vindt (gerben@wazzurb.com)!

Groet,

Gerben
CEO@WazzurbHQ

Leave a Reply