Je eigen unieke gebied

Ontzettend makkelijk op je smartphone

Je krijgt in Wazzurb (het sociaal netwerk voor jouw buurt) je eigen unieke gebied. We trekken een cirkel rond je huis en daarbinnen gebeurt alles. Want dat is het gebied waar jij woont en dus veel van je tijd doorbrengt. Zo heeft iedere gebruiker van Wazzurb zijn eigen miles (zo noemen we die cirkel). Zo zorgen we ervoor dat wat jij en anderen delen echt interessant is, want het gebeurt altijd vlak bij je.

Maak jouw buurt
avatar-1
Melle Romijn
10 minuten geleden
TE KOOP

Een boor, trap, grasmaaier, mixer, schuurmachine, poedersuiker, oogpotlood en een IKEA gereedschapje.

Aanbieden en lenen

Altijd op loopafstand

Heb je even snel een boor nodig? Of een trap, grasmaaier, mixer, schuurmachine, poedersuiker, oogpotlood, IKEA gereedschapje? Post een bericht op Wazzurb en dikke kans dat iemand uit jouw miles je kan helpen. Of jij helpt hen. Wil je iets kwijt (al dan niet gratis)? Meld het je omgeving en wie weet komt een buur het vijf minuten later al halen. Dat is zo handig aan Wazzurb, iedereen is dichtbij.

Maak jouw buurt

Mensen dichtbij je

Zodat waar je woont nog leuker wordt

Je hebt Facebook voor vrienden uit de hele wereld. LinkedIn voor zakenrelaties. Instagram voor foto’s en Snapchat voor, ehm…ehm…ook ergens voor. Met Wazzurb leer je de mensen uit jouw omgeving beter kennen, de mensen dichtbij je. Kijk wie er wonen en nodig interessante mensen uit om elkaar beter te leren kennen.

Maak jouw buurt
avatar-1
Christiaan Ozinga
12 minuten geleden
Opgelet! Ik zag net wat verdachte figuren door de straat liepen. Ze keken bij auto’s naar binnen. Ik vertrouw het niet helemaal. Samen zien we meer, toch?

Helpen en waarschuwen

Samen de plek waar je woont veilig houden

Wie kan je het beste waarschuwen als er iets aan de hand is in jouw omgeving? De mensen die er wonen toch? Dat kan met Wazzurb. Met één bericht waarschuw je alle mensen uit je omgeving waardoor ze binnen seconden op de hoogte zijn als er dichtbij je iets aan de hand is. Je kunt ook hulp vragen als dat nodig is. Bij zoiets simpels als het tillen van een bank bijvoorbeeld. Hulp is altijd dichtbij.

Maak jouw buurt

Delen

Deel je ideeën en gedachten met je omgeving

Wordt er waar je woont te hard gereden? Heb je een idee voor een leuk feest? Wordt het tijd dat er nieuwe planten in het parkje op de hoek komen. Wil je een hardloopgroepje beginnen? Of met wat mensen muziek maken? Zoek je iemand om mee te stappen? Deel het op Wazzurb met de mensen die vlakbij je wonen. Zij hebben heel vaak hetzelfde belang als jij.

Maak jouw buurt
Wazzurb is beschikbaar voor iOS en Android

 

Gecontroleerd

Alleen voor mensen die echt vlakbij wonen

Iedereen kan zich aanmelden voor Wazzurb. Wazzurb is gratis en blijft dat ook. Wel controleren we van iedere gebruiker het adres. Daardoor weet je zeker dat je deelt en verbindt met echte mensen die daadwerkelijk in jouw omgeving wonen. Dat is veilig en vertrouwd.

Maak jouw buurt