Het sociale netwerk voor Haarlem

De buurtapp voor Haarlem en omgeving

Je krijgt in Wazzurb, het sociale netwerk voor Haarlem, je eigen unieke gebied. We trekken een cirkel rond je huis en daarbinnen gebeurt alles. Want dat is het gebied waar jij woont en dus veel van je tijd doorbrengt. Eigenlijk dus je eigen privé sociale netwerk voor Haarlem. Zo heeft iedere gebruiker van Wazzurb zijn eigen miles (zo noemen we die cirkel). Zo zorgen we ervoor dat wat jij en anderen delen echt interessant is, want het gebeurt altijd vlak bij je.

Maak jouw buurt
sociale netwerk voor Arnhem

Aanbieden en lenen met de buurtapp voor Haarlem

Alles op loopafstand met de buurtapp voor Haarlem

Wazzurb is dé buurtapp voor Haarlem. Heb je even snel een boor nodig? Of een trap, grasmaaier, mixer, schuurmachine, poedersuiker, oogpotlood, IKEA gereedschapje? Post een bericht op Wazzurb en dikke kans dat iemand uit Haarlem je kan helpen. Of jij helpt hen. Wil je iets kwijt (al dan niet gratis)? Meld het je omgeving en wie weet komt een buur het vijf minuten later al halen. Dat is zo handig aan Haarlem, iedereen is dichtbij.

Maak jouw buurt

Mensen dichtbij, mensen uit Haarlem

Zodat waar je woont nog leuker wordt

Wazzurb is het sociale netwerk voor Haarlem. Je hebt Facebook voor vrienden uit de hele wereld. LinkedIn voor zakenrelaties. Instagram voor foto’s en Snapchat voor, ehm…ehm…ook ergens voor. Met Wazzurb leer je de mensen uit Haarlem beter kennen, de mensen dichtbij je. Kijk wie er gebruik maken van deze buurtapp voor Haarlem en nodig interessante mensen uit om elkaar beter te leren kennen.

Maak jouw buurt
Je kunt je buurt makkelijk waarschuwen in Wazzurb

Helpen en waarschuwen

Samen Haarlem veilig houden

Wie kan je het beste waarschuwen als er iets aan de hand is in jouw omgeving? De mensen die er wonen toch? Dat kan met Wazzurb, het sociale netwerk voor Haarlem. Met één bericht waarschuw je alle mensen uit je omgeving waardoor ze binnen seconden op de hoogte zijn als er dichtbij je iets aan de hand is. Je kunt ook hulp vragen als dat nodig is. Bij zoiets simpels als het tillen van een bank bijvoorbeeld. Hulp is altijd dichtbij. Daarom is deze buurt app voor Haarlem bedacht.

Maak jouw buurt

Delen in Haarlem

Deel je ideeën en gedachten met deze buurt app voor Haarlem

Wordt er te hard gereden op de N200? Heb je een idee voor een leuk feest in de Indische buurt-Zuid? Wordt het tijd dat er nieuwe planten in het parkje bij de Nieuwe gracht komen? Wil je een hardloopgroepje beginnen in de Bomenbuurt? Of met wat mensen muziek maken in de Potgieterbuurt? Zoek je iemand om mee te stappen? Deel het op Wazzurb met de mensen die vlakbij je wonen. Zij hebben heel vaak hetzelfde belang als jij.

Maak jouw buurt
Wazzurb is beschikbaar voor iOS en Android

 

Dé buurtapp voor Haarlem

Er zijn al heel veel mensen uit Haarlem actief

Iedereen uit Haarlem kan zich aanmelden voor de buurtapp Wazzurb. Wazzurb is gratis en blijft dat ook. Er zijn al best veel mensen uit Haarlem actief op dit sociale netwerk en die komen allemaal bij jou uit de buurt. Daardoor weet je zeker dat je deelt en verbindt met echte mensen die daadwerkelijk in Haarlem wonen. Dat is veilig en vertrouwd.

Maak jouw buurt

[][]