Hey Wazzurbianen,

Vanaf vandaag staat een nieuwe versie van Wazzurb voor je klaar in de App Store en Google Play! Je kan daarmee iemand die nieuw is in je buurt welkom heten en je kunt mensen feliciteren met hun verjaardag. Eerst virtueel in Wazzurb en als je ze dan later op straat tegenkomt live (wat ben jij ineens attent :-)). Voor de vele bedrijfjes in Wazzurb een leuke kans om jou te verrassen op je geboortedag. “Gefeliciteerd Mat, omdat je jarig bent vandaag een gratis gebakje”. Of zoiets.

Hoe dan ook een manier om makkelijker te verbinden met mensen uit je directe omgeving en dat is één van de dingen die we met Wazzurb willen bereiken.

We groeien hard in zowel Arnhem, Amersfoort als Amstelveen. Omdat nu zoveel mensen gebruik maken van Wazzurb willen we afspreken hoe we met elkaar omgaan. We hebben een lijst met afspraken gemaakt die we samen de Wazzetiquette noemen. Ik wil je uitnodigen om die eens door te nemen en me te laten weten wat je er van vindt. Wat ons betreft bepalen we de regels samen, dus je ideeen, aanvullingen en opmerkingen nemen we serieus. Hier kun je de Wazzetiquette lezen.

Ondertussen werken we hard aan nieuwe functies in Wazzurb. We zijn bezig met de mogelijkheid om directe berichten te kunnen sturen aan andere gebruikers. We gaan zorgen dat je in je profiel kunt vertellen welke skills je hebt die interessant zijn voor je omgeving. En we gaan meer invulling geven aan de functies (uit)lenen, weggeven of verkopen, hulp vragen en waarschuwen in Wazzurb (met dank aan (onder andere) Wazzurbianen Flip en Felicity die ons scherp hebben gehouden :-)).

Heb jij nog tips, wensen, eisen, kritiek, complimenten? Mail ze naar gerben@wazzurb.com.

A je to!

Gerben

CEO@Wazzurb HQ

 

P.S. ‘A je to!’ betekent ‘Dat is het!’ in het Tsjechisch. Het is een uitdrukking die in elke aflevering van buurman en buurman naar voren komt.

Leave a Reply