Wazzurb Web

Het is bijna twee jaar geleden dat we begonnen met Wazzurb. Het maken van de eerste ontwerpen, bedenken van functies en schrijven van de eerste regels code. Na ruim een jaar testen met echte gebruikers lanceerden we afgelopen januari officieel de app voor IOS en Android.

Fantastisch dat duizenden mensen door heel Nederland Wazzurb inmiddels hebben gedownload en gebruiken. Er zijn al meer dan 12.000 buurten gemaakt! Vandaag voegen we een nieuw hoofdstuk toe aan het Wazzurb verhaal met de release van Wazzurb Web.

 We weten dat heel veel Nederlanders hun buren niet kennen maar dat eigenlijk best zouden willen. Maar omdat we zo druk zijn lukt dat vaak niet. We zijn zo druk maar brengen tegelijkertijd veel tijd door achter een beeldscherm. Daarom willen wij helpen om het contact met je buren online makkelijker te maken. Via je smartphone ging dat al, vanaf vandaag kan het ook via je desktop.
De vraag om Wazzurb Web te maken kregen we van zowel particuliere gebruikers als van kleine lokale ondernemers. We willen jullie er een nog veelzijdiger Wazzurb ervaring mee geven. Ons doel is ongewijzigd; iedereen kan zijn eigen buurt maken en daarmee je leven leuker, veiliger en makkelijker maken.
Namens ons hele team wensen we je heel veel plezier met Wazzurb Web. We zijn benieuwd naar jullie reacties!
Wazzurb Web